© Sağ Tıklama Engeli

6 Ocak 2014 Pazartesi

Leeteuk'un Babası Vefat Etti

Super Junior'dan Leeteuk'un babası Park Yong In (57) ile aynı arabada bulunan büyükbabası Park Hyeon Seok ve büyükannesi Cheon Kyeong Tae bir trafik kazasında vefat etti.Şu an askerlik görevini yerine getirmekte olan Leeteuk, haberi alır almaz evine koştu.Cenazeleri ayın 8'in de gerçekleştirilecek.
Kaynak :Yeppudaa

  Kangin ve Henry SM binasından ayrıldıklarında Kangin ağlıyormuş.
Sukira-Ryeowook
  Liderimiz Leeteuk-ssi ile ilgili olan bu haberler nedeniyle odaklanmam mümkün değil ve sukira DJliğini normalden daha durgun bir şekilde gerçekleştireceğim. Size güç vermeliydim(;...) biraz çökmüş durumdayım(... ve) hepiniz endişelendiğiniz için ben de endişeliyim (...) Gerçekten çok üzgünüm lütfen anlayışla karşılayın(...)

  Sukira yayını bugün, normalinden yarım saat erken bitirildi.Şu anda yayın sona ermiş durumda.Wook ve konuklar veda etti.
  Leeteuk siyah takım elbise ve koyu şapka ile geldi. Yüzünde kederli bir ifade ile yürüdü. Aniden sersemlemiş gibi oldu.
Leeteuk'un kızkardeşi Park In Young oradaydı, kardeşi Leeteuk'u görür görmez ağlamaya başladı. Leeteuk kardeşini teselli etti ve şapkasını çıkardı. Cenazenin portresinin önünde durdu ve ağır başlılıkla cenazeyi selamladı. Arkasını dönüp baktığında, yüzü kırmızı ve gözleri yaşlarla doluydu.

  Leeteuk'un annesi bir kaç kez bayılana kadar ağladı. Siwon ve Ryeowook hariç bütün üyeler şuanda burada. Leeteuk'un yüz ifadesi iyi değil ama yine de güçlü görünmeye çalışıyor.

          Kaynak:Facebok sujutr.com - Super Junior Turkey
Arkadaşlar twitter da: yazarak liderimize destek olalım.Bir günde 3 kişi üstelik baba acısı.Bugünlük tüm Kore Fanları Elf olsun lütfen...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder