© Sağ Tıklama Engeli

29 Ocak 2014 Çarşamba

Dertler

Selamlar selamlar;
Size bugünkü yazımda bazı şeyleri düşündürmeyi düşünüyorum.Şimdi başlayalım o zaman...
 Öncelikle dertlerinizi bir düşünün bakalım.Eski sevgiliyi başa koyan okurlarım varsa lütfen sonuna kadar okuyunuz efendim.Lütfen.Psikolog edasıyla mı anlatıyım arkadaş gibi mi.Kasmaya gerek yok rahatça anlatıyım.Öncelikle sevgiliniz olabilir, terk edilmiş olabilirsiniz.
 Eski sevgili diye ağlayan, durmadan onu düşünen insanları gebertmek istiyorum.Terk edilmeyle öz güvenin yıkılmış olabilir bu yüzden sinirli olabilirsin fakat tek terk edilen de sen değilsin.Ayrıca günün birinde senin de bir ilişkiyi daha fazla idare edemeyeceğin birisi çıkar.Ayrılmak istersin veya çoktan başka birisini terk etmişsindir.Empati denilen bir şey var farkında mısın acaba.Zamanla unutursun zaten üzüldüğün tek şey mutsuzken geçirdiğin saçma sapan zaman olur gider.Göz yaşlarına üzülürsün.Hem bundan daha büyük dertler de var farkında mısın?Acını yaşama demiyorum tabi ki üzüleceksin fakat insan olduğunu unutacak kadar dünyadan kopman beni çıldırtıyor.Bunları nereden mi biliyorum? Çünkü ben de bunları yaşadım.
 Bir de aile dertleri denilen en boktan dert türü var şu anda içinden çıkamadığım durum.Ne yaparsam yapayım kaçamayacağım bir şey.Bu öyle yok bana bağırdı, yok dediğimi yapmadılar gibi saçma salak bir şey de değil.Resmen uykusuz bırakan, ağlayıp kaçamayacağım, içimi dökebileceğim kimsenin olmadığı bir dert.Aile problemleri yüzünden, etrafındakileri uzaklaştırdığın türden hem de.Anlatsan bile kimse anlamaz çünkü dedikleri tek şey 'siktir et' olur.Nah siktir edersin.Siktir etsen nereye gideceksin?Hiç bir yere kaçamazsın 7/24 içindesindir.Ne yaparsan yap red edemezsin.Sadece geçmesini dilersin.Beklersin.Bakalım benim aile dertleri böyle çözülmedi ama geçicek heralde.Ne diyeyim.
          Güçlü ol ya da en azından öyle görün.

6 Ocak 2014 Pazartesi

Leeteuk'un Babası Vefat Etti

Super Junior'dan Leeteuk'un babası Park Yong In (57) ile aynı arabada bulunan büyükbabası Park Hyeon Seok ve büyükannesi Cheon Kyeong Tae bir trafik kazasında vefat etti.Şu an askerlik görevini yerine getirmekte olan Leeteuk, haberi alır almaz evine koştu.Cenazeleri ayın 8'in de gerçekleştirilecek.
Kaynak :Yeppudaa

  Kangin ve Henry SM binasından ayrıldıklarında Kangin ağlıyormuş.
Sukira-Ryeowook
  Liderimiz Leeteuk-ssi ile ilgili olan bu haberler nedeniyle odaklanmam mümkün değil ve sukira DJliğini normalden daha durgun bir şekilde gerçekleştireceğim. Size güç vermeliydim(;...) biraz çökmüş durumdayım(... ve) hepiniz endişelendiğiniz için ben de endişeliyim (...) Gerçekten çok üzgünüm lütfen anlayışla karşılayın(...)

  Sukira yayını bugün, normalinden yarım saat erken bitirildi.Şu anda yayın sona ermiş durumda.Wook ve konuklar veda etti.
  Leeteuk siyah takım elbise ve koyu şapka ile geldi. Yüzünde kederli bir ifade ile yürüdü. Aniden sersemlemiş gibi oldu.
Leeteuk'un kızkardeşi Park In Young oradaydı, kardeşi Leeteuk'u görür görmez ağlamaya başladı. Leeteuk kardeşini teselli etti ve şapkasını çıkardı. Cenazenin portresinin önünde durdu ve ağır başlılıkla cenazeyi selamladı. Arkasını dönüp baktığında, yüzü kırmızı ve gözleri yaşlarla doluydu.

  Leeteuk'un annesi bir kaç kez bayılana kadar ağladı. Siwon ve Ryeowook hariç bütün üyeler şuanda burada. Leeteuk'un yüz ifadesi iyi değil ama yine de güçlü görünmeye çalışıyor.

          Kaynak:Facebok sujutr.com - Super Junior Turkey
Arkadaşlar twitter da: yazarak liderimize destek olalım.Bir günde 3 kişi üstelik baba acısı.Bugünlük tüm Kore Fanları Elf olsun lütfen...

1 Ocak 2014 Çarşamba

Benim de Yeni Yıl Yazım Olsun

 Ahh nasıl başlasam :/
 Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.Biliyorum klişe bir laf ama samimi.Yeni yılda yapılacaklar adlı listeyi hazırlayanınız var mı aranızda?Umarım o listedeki her maddeyi gerçekleştirebilirsiniz.Tabi bu hiç bir şey yapmadan ayağınıza gelecek demek olmuyor.Unutmayın liste ne kadar uzunsa o kadar fazla çalışacaksınız anlamına geliyor bu.O yüzden (eğer) saçma maddeleriniz varsa çıkarmanız önemle rica olunur.Ben hiç önüme hedef koymadım sizin gibi demek bu yüzden hep başarısız oldum.(Daha yeni anlamanın acısı...)Ayrıca ben de sizin gibi PTT ile karşıladım yeni yılı.Alt kattaki yeni çılgın komşularım ise zıplayarak bizim evde ise televizyona bakan boş gözler.Yalnız geri sayım yapılırken böyle ağzımın kenarından hafif bir gülümseme oluşmadı değil hani.Bu gece aldığım kaloriler de cabası eve 3 paket cips ne lan 4 kişiyiz biz 4.Neyse görünce kendimi tutamadım herkes gibi abur cubur, asitli şekerli meşrubatlar, fıstıklar ve televizyondaki komedi programları bize eşlik etti.
  Yeni yıla birazcık yalnız girdim yanımda arkadaşlarım yoktu bu sene.İlk defa böyle oldu.Kendimi çok aşağılık hissetmeme neden olsa da bir yandan mutluydum en azından ailem hala yanımda ve bu şansı elde edemeyenleri düşündükçe kendime acımamı bencilce buluyorum.
 Bu yıl acı dolu geçti ama en azından bu sene yakınımlarımdan kimse ölmedi.Saçma geçti bu yıl benim için...Örneğin; bulamadım ama saçma sapan bir yıldı.Hiç bir ilerleme kaydetmedim boşu boşuna geçti gitti 1 sene.Neyse darısı 2014'ün başına.
                                       - Güncelleme-
2014 iğrenç geçti 2015 için artık umudum yok .
                                      -GÜNCELLEME2-
2015 yılının yazı berbattı fakat yıllar sonra ilk defa arkadaş edinebildiğim bir yıl oldu ve aşırı hızlı geçti.
 2016 demek 18 demek YGS demek.Hayata atılmak için girdiğim ilk resmi sınav demek.