© Sağ Tıklama Engeli

11 Kasım 2013 Pazartesi

Ailee'nin Pozları

Ailee'nin şirketi YMC Entertainment açıklama yaptı ve fotoğrafları yayınlayan kişinin dava edileceğini dile getirdi! YMC Entertainment: “Ailee Amerika'da yaşarken, kendisine model olması için ünlü bir iç giyim şirketinden bir teklif geldi. Şirket Ailee'ye bedeninin daha iyi incelenmesi için çıplak fotoğraflar çekmesi gerektiğini söyledi."

Ailee kişisel bilgisinin korunacağına güvenmiş fakat fotoğrafları yolladıktan sonra, adı geçen bu şirket idol ile iletişimi kesmiş. Ailee bu olayı polise bildirmiş fakat delil yetersizliği nedeniyle sonuç alamamış. Ayrıca Ailee gibi başka kızların da aynı duruma düştükleri bildirilmiş. Sızdırılan fotoğraflarla alakalı şirket şöyle dedi, “Ailee bu konuyla ilgili eski sevgilisiyle konuştu. Erkek arkadaşı, konuyla ilgili daha bilgili olabilmek için resimleri görmesi gerektiğini söyleyip Ailee'yi resimleri göndermesi için ikna edince, Ailee resimleri ona yolladı."

YMC Entertainment Ailee'nin eski erkek arkadaşının şuan allkpop ile çalıştığını ekledi!!!!!!!!! Şirket bu olayı mahkemeye taşıyacakmış ve bu süreç zarfında Ailee'nin korunması için elinden geleni yapacakmış.Pozların linki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder