© Sağ Tıklama Engeli

29 Ekim 2013 Salı

Exo Sasaeng Fan

EXO'NUN SASAENG FANLARDAN ÇEKTİKLERİ! :
Fanlar, havaalanında Luhan’ı görmek için birbirlerini itmeye başladılar. Luhan düştüğünde kalkmasına yardım etmediler ve vücudunu ellemeye başladılar. Baekhyun kızgın bir şekilde onu kaldırdı.(Sasaenglerin insan olmadıklarının bir kanıtı daha hayır çocuğu düşürdünüz zaten daha ne istiyonuz elliyonuz?)







Kai sasaengler yüzünden düştü ve ayağını incitti. Diğer üyeler onu tuttu çünkü çok fazla acı içindeydi.(





Bir sasaeng yakın bir arkadaşıymış gibi D.O’nun kolunu tuttu fakat yakın arkadaşı falan değildi.(Çocuğum şaşkınlıktan kalakalmış ben olsam çakardım heralde terbiyeli çocuk)


Bir Çinli sasaeng Xiumin’e cinsel yorumlar söyledi, Luhan’la yatıp yatmadığını ve Luhan’ın ona gece iyi davranıp davranmadığını sordu. Xiumin anlayamadı, Luhan Çinli sasaenge sinirlendi ve Xiumin’in kolunu tutup kızdan uzaklaştırdı.(FanFicleri okusalar ne olurdu acaba yazmayın pis pis FanFic yalvarırım sonra böyle gerçek sanan geri zekalılar var)



D.O dışarı doğru rahatça çıktı fakat sasaengleri görünce korkarak geri kaçtı.(Ürktü yavru ceylanım :D )


DSLR kamera tarafından vurulunca D.O’nun gözü yaralandı. Gif’te “Acıyor” diyor. (T_T)



Tao otelde dinlenirken fotoğrafları çekildi.



28 Ekim 2013 Pazartesi

Secret Paradise.

Selam Sevgili okurlarım 
Hiç özel bir yeriniz oldu mu, kimseye söylemediğiniz, kendinizi bulduğunuz ,kimselerle paylaşmak istemediğiniz bir yer benim var(dı).
Bugün tekrar gittim yıkmışlar sordum tadilat yapıyorlarmış.Orayı öyle yıkık görünce içim de bir şeyler koptu üzüldüm.En az 3 ay orası yok en ihtiyacım olduğu zamanda hemde.Orası benim dünyadaki cennetim gibiydi.Benim CENNETİMİ YIKTILAR.

SS501 Concert

SS501 üyeleri 3 sene sonra Heo Young Saeng'in askere gitmeden önceki son konserinde bir araya geldi.
 Acapella
2HJ


27 Ekim 2013 Pazar

New School,Ex Life

Ben sevmiştim yeni Zeynep'i herkesin sevdiği biri olmayı sevmiştim.Kaldıramayacağım bir kimlikti sürekli mutlu görünen biri olmak.Belki de bu yüzden eski hayatıma dönmek istedim.
Yeni okula başladığımda heyecanlıydım ama korkuyordum kendimden ya yine kimsenin sevmediği biri olurum diye.Eski kimlikten kurtulmak başka bir ilçe...
Her şey çok kolay geldi bir günde yeni bir insan oldum,hemen tanımadığım insanlarla konuşmak benlik bir şey değildi ama yeni Zeynep yapabilirdi.Eski halime döndüm kısacası.

Eye Candy -Byung Hee

Selam manyak Fanının kaleminden okuyorsunuz.
Shut Up Flower Boy Band dizisinin çatlak lideri Byung Hee ye aşık oldum.Lee Min Ki ye değil(karakteri canlandıran oyuncu) gerçekten karaktere aşık oldum.
Çocuk 2. bölümde öldü diye izlediğim her bölümde ağladım.Sanırım sorunlarım var.Bir repliği var 'en mutlu anımda ölmek istiyorum' diye bunu duyar duymaz diziyi durdurdum bu cümleyi ben de çok kullanırım en mutlu anında ölmek rüya gibi bir şey istediğin her şeyi yapıp mutlu bir şekilde ölmek, dünya ki amacını gerçekleştirebilmek sonra ölmek.Eğer yaşarsam hayatım anlamsız gelmeye başlar, dünyadaki görevim bittikten sonra arkamda neyin kaldığını kimleri bıraktığımı merak etmeden siktir olup gitmek...