© Sağ Tıklama Engeli

23 Mart 2014 Pazar

Ben Kimim?

Bir klasik gece yarısı yazısı daha atıyorum buraya gençlik.Artık kim olduğumu yazıcam .Hayatım şu anlarda her zamanki gibi boktan ve yatılı misafirimiz olduğu için kardeşimle bu gece aynı odayı paylaşmak zorundayız öküz gibi horlamazsa eğer yazıma adapte olabilcem.Neyse ki kulaklıklarım var.Yine çözüm adamıyım.
 Bu gün çok güzel geçti başlangıcı ve bitişi saymazsak eğer öğle arkadaşlarımla buluştum.Bir eğlendik bir eğlendik.Selfie filan yaptık sormayın.Çok özlemişim lan.Benim hayatım bu ikisi.Facebook ta resimlerini paylaşıp atar yapmamış 'şimdi bu kız' la başlayıp 'bunu üzen beni üzmüş demektir' le devam edip 'seni çok seviyorum' gibi bir paylaşım yapmamış olabilim(riz) ama ayrılmayız biz.Biz Powerpuff Girls üz.Evet.Facebookta ayrı gayrı konuşmayız hep konuşacaksak Powerpuff Girs adlı grubumuza yazarız.Size çok saçma hatta malca gelebilir.İlk okul bebesi gibi de görebilirisiniz.Beğenmeniz için yapmıyoruz zaten.Ben kim miyim?Ben Blossom'ım hani şu kızıl olan.
Bu da bu haftaki halim.
Neden Blossom olduğumu bilmiyorum.Tek açık o kalmıştı herhalde.Kızlarla hiç bu konuyu konuşmadık.Şimdi sordum şu cevabı aldım 'Çünkü saçınız benziyor' çok saolun dostlarım benim ya.Neyse şu anki inekliğimde çok benziyor.
 Bubbles o ise aramızda en şirin olanını seçtik.Tartışmasız Bubbles'e ondan başka kimse uymazdı.Görünüş olarak bir tek sarı saçları benziyor.Kişilik bakımından bir çizgi film karakterine benzetebilecek kadar masum bir insan.Çok duygusal ve etrafındakileri asla kırmak istemez.
Buttercup onu agresif olan arkadaş aldı.Kısa saçlıdır kendisi.Yani uyar dış görünüşü de yine gözler sorun.Kişilik olarak dersek onun duygusal yapısını burada anlatmak istemiyorum ama eğer sizin onu sevmenize izin verirse bilin ki o çoktan sizi sevmeye başlamıştır.

Böyle ruh hastası gibi bir resim attığım için pardon.
 Kısacası biz şeker baharat ve iyi olan her şeyden ve yanlışlıkla dökülen kimyasal x den oluşmuyoruz.Süper güçlerimiz yok ama süper severiz birbirimizi o sayılır mı?